Contact

Emri Juaj

Email

Telefoni

Subjekti

Mesazhi Juaj

FONDERIA HD3

FONDERIAHD3 i ka fillimet e saj në vitin 2005. FonderiaHD3 operon në fushën e fonderisë. Prodhimet tona jane te bronzit, tunxhit, aluminit. Formimi që ne bëjmë është, formim me vazhdim, formim me centrifug dhe formim me rërë.

 

Elbasan Albania
Rr.”Elbasan”, Transport Elbasan.
+355 (0) 690000000
+355 (0) 690000000
fonderiahd3@gmail.com
HENE – PREMTE 8.00 – 17.00

Leave a Reply

Your email address will not be published.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>