PRODHIME

PJESË MAKINERISH ALUMINI

PJESË MAKINERISH ALUMINI

Shoqëria jonë prodhon shumëllojshmëri pjesësh të makinerive si: kapakë të ndryshëm makinerish, pjesë reduktorësh, pulexhoetj.Gjithashtu FonderiaHD3 prodhon edhe :

Bokulla brozi për ura makinash
Bokulla bronxi për makineri të rënda
Bronze për ingranzhe të ndryshme
Helika bronzi për të gjitha llojet e pompave centrifugale
Fonderia HD3 ka menduar edhe për pjesët e dëmtuara. Ne tashmë ju vijmë në ndihmë edhe për pjesët e dëmtuara të pjesëve të makinerive të ndryshme prej alumini dhe bronzi, boll që ju te keni pjesën e dëmemtuar dhe ne e realizojmë atë.

Ne prodhojmë rakorderi bronzi, tunxhi nga më e vogla deri 1″. Prodhimet ne i bëjmë sipas kërkesës së klientit, vetëm për sasira të konsiderueshme.
Ne prodhojme rakorderi cilësore sipas normave të certifikuara nga EU për gas, ujë, ajër.

Storm Reconstruction Evaluations
Safety and Health Inspection
Environmental Engineering
Environmental Consulting
Reliability and Safety Assessment
RAKORDERI BRONZI TUNXHI

RAKORDERI BRONZI TUNXHI

MATERIALE TORNERIE

MATERIALE TORNERIE

FONDERIAHD3 prodhon një gamë të madhe produktesh për reparte tornerie për nevoja industriale. Ne e bëjme prodhimin me formim me rërë, sipas kërkesave të klientit, duke u lënë shtesa shume të vogla detaleve, sa për një finitur nga ana e klientit, për të eleminuar në maksimum humbjen e materialit dhe kohës së punimit.

Storm Reconstruction Evaluations
Safety and Health Inspection
Environmental Engineering
Environmental Consulting
Reliability and Safety Assessment

Prodhimet tona për arredimin e ambjenteve të jashtme janë një zgjedhje perfekte funksionale, rezistente dhe estetike. Prodhimet e aluminit jane të shumëllojshme si:

Generator Design and Installation
Safety and Health Inspection
Environmental Engineering
Environmental Consulting
Reliability and Safety Assessment
ARREDIME ALUMINI PER AMBJENTE TË JASHTME

ARREDIME ALUMINI PER AMBJENTE TË JASHTME

GAS & OIL SERVICES

GAS & OIL SERVICES

Prodhimet tona për arredimin e ambjenteve të jashtme janë një zgjedhje perfekte funksionale, rezistente dhe estetike. Prodhimet e aluminit jane të shumëllojshme si:

Generator Design and Installation
Safety and Health Inspection
Environmental Engineering
Environmental Consulting
Reliability and Safety Assessment